Ezgi Sertoğlu /2014, Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme Mezunu

2014 yılında uygulamalı bilimler fakültesi sermaye piyasası denetim ve derecelendirme bölümünü derece ile tamamladıktan sonra is hayatına mezun olduktan bir hafta gibi kısa bir surede atıldım. Çoğu finans öğrencisinin mezun olduktan sonra hevesle çalışmayı istediği birimlerden biri olan hazine biriminde sektörün oncu leasing firması olan Garanti Leasing’de binlerce aday arasından seçilerek is hayatına hızlı bir giriş yapmış oldum. Basarimin ardında Kadir Has ailesinin payının çok büyük olduğunu belirtmek isterim. Daha ilk senemizden itibaren bilinçlendirilerek eğitim hayatımıza başladık. Eğitim hayatimiz boyunca pratik ve teorik bilginin yanında hocalarımızın her zaman her konuda bizi özveriyle dinleyip karşılıklı fikir alış verisi yapabilme şansımızın olması hem kişisel yaşantımda hem de mesleki gelişimimde büyük katkısı olmuş ve bana ivme kazandırmıştır. Eğitim hayatim süresince yine hocalarımın yönlendirmeleri sayesinde Türkiye’nin önemli finans kuruluşlarında stajlar yaptım ve sermaye piyasası faaliyetleri için almam gereken belgeleri tamamlayarak,  is hayatına hazır ve ne yapması gerektiği konusunda bilinçli bir mezun olarak atıldım. 5 sene boyunca bana ikinci bir aile olan ve her konuda desteğini esirgemeyen Kadir Has ailesinin şimdiden özlemle andığım kalbimde unutulmayacak yeri olduğunu belirtmek isterim.

EZGİ SERTOĞLU

Investor Relations Senior Associate