Kristal Elma’da Ödüller Yağdı

5 ve 6 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Kristal Elma Festivali’ne Kadir Has Üniversitesi mezun ve öğrencileri damga vurdu. Kadir Has Üniversitesi bu yılki organizasyondan toplam 33 elma ile döndü.

Kristal Elma Festivali’nde Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğretim görevlisi, öğrenci ve mezunları toplam 33 ödül kazandı.

Henüz ikinci sınıf öğrencisiyken A Awards’ta birincilik ödülüne layık görülen Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Kaan Güler, ödül töreninden 1 Kristal ve 1 Gümüş Elma ile döndü. 2017 mezunu Senem Dalgıç ve Can Akalın ise 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 3 elma kazandı. Yine 2017 mezunlarından Can Özaydınlı 1 Kristal, 1 de Bronz Elma kazandı.

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Arda Erdik 4 Kristal, 9 Gümüş ve 13 Bronz olmak üzere toplamda 26 elma kazanarak Kristal Elma Festivali’ne damga vurdu.

Kristal Elma’da Ödüller Yağdı