Aybike SEZER /2013, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Mezunu

Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü 2013 senesi mezunuyum. Bölümün açılması ile bölüme ilk başlayan öğrencilerden birisiyim. Okulun sunduğu zorunlu staj sürecinde sektörden gelen hocalarımız yardımıyla 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nde 1 ay boyunca staj yaptım. Stajın getirdiği avantajlar ile okuduğum bölüm ve sektör hakkında daha iyi tecrübeye sahip oldum. Okul hayatım boyunca düzenlenen çeşitli seminerler ve etkinlikler içerisinde bir çok büyük firmayı okulumuzda ağırladık ve bu sayede sektörün önemli isimleri ile yüz yüze tanışma imkanı bulmuş olduk. Katıldığım seminerler sayesinde daha okuldan mezun olmadan iş hayatına adım atmış bulundum. Bununla birlikte bölümde aldığımız dersler, sektörden gelen değerli hocalarımızın sunduğu imkanlar sayesinde iş hayatında fazla zorlanmadan sektöre rahat bir şekilde ayak uydurdum. Eğitim hayatı boyunca, aldığımız mesleki İngilizce dersleri, seçmeli dersler ve sosyal sorumluluk projeleri hem iş hayatımızda hem de sosyal hayatımızı geliştirmek adına büyük avantajlar sağladığını görmüş oldum. Bölümden mezun olan birçok arkadaşım şuanda farklı değerleme firmalarında çalışmakta olup, bölümü çeşitli firmalara ve bankalara duyurmuş olduk. Bu sayede bölüme yeni başlayacak arkadaşlarımızın önünün daha açık olacağını düşünmekteyim. Okulun bize kazandırdığı güzel dostluklar ve halende görüştüğümüz değerli hocalarımızla birlikte daha güzel başarılara birlikte tanıklık edeceğimiz kanısındayım.

Aybike SEZER

2013, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü

Galata Real Estate Appraisal & Consultancy Services Co Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Aybike SEZER /2013, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Mezunu