Mezunlarımız başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, 2011 Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans ve 2013 Elektronik Mühendisliği yüksek lisans mezunumuz Tezcan Çoğalan, Mühendislikte dünyanın en önde giden üniversiteleri arasında, Edinburgh Üniversitesinde (İngiltere) doktora eğitimine tam burslu olarak kabul edilmiş ve eğitimini başarıyla tamamlayarak Ph.D ünvanını almıştır.

Şu anda Edinburgh Üniversitesinde doktora sonrası çalışmalarına başlamıştır. Mezunumuz Tezcan Çoğalan’ın  başarılı  çalışmaları,   Üniversitemiz ve Edinburgh Üniversitesi arasında  ortak araştırma projeleri oluşturma fırsatı yaratmıştır.

Mezunumuzun bu başarısı üniversitemizi çok gururlandırmıştır. Mezunumuzu bu başarılı çalışmalarından dolayı candan kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

Mezunlarımız başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor